Atari's Greatest Hits

Atari's Greatest Hits 1.5.2

Speel retro-games op je iPhone

VOOR

  • De Atari 2600 komt tot leven
  • Voer voor retro-gamers

TEGEN

  • Maar één game meegeleverd
  • Matige interface

Goed
7

Atari's Greatest Hits is een gratis app waarmee je Atari-klassiekers op je iPhone en iPad speelt. Van legendarische arcade-games tot console-meesterwerkjes; ze zitten er allemaal in.

Je herinnert ze nog wel: games zoals Asteroids, Centipede en Pong. Deze museumstukken kwamen ooit uit in de arcadehal en op de fameuze Atari 2600-spelcomputer en zijn nu dus te spelen via Atari's Greatest Hits. De applicatie zelf kost niets, maar voor losse games betaal je telkens wel een klein bedrag. Als cadeautje krijg je Missile Command gratis bij Atari's Greatest Hits.

De nostalgie van Atari's Greatest Hits beleef je in je eentje of met zijn tweeën. Op één scherm is multiplayer misschien wat priegelig, via Bluetooth speel je zonder problemen tegen andere retro-fans met een iPhone op zak.

Het is jammer genoeg niet heel eenvoudig om snel een spel te vinden met Atari's Greatest Hits. De interface is verre van intuïtief, zodat je vaak lang aan het bladeren bent om je favoriete spel te vinden. Daarentegen weet Atari's Greatest Hits met het kleurrijke menu wel een nostalgische sfeer neer te zeggen.

Atari's Greatest Hits is één groot retro-feest. De app opent de deuren tot 100 verschillende spellen uit vervlogen tijden en is daarmee uitermate geschikt voor oudere gamers.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Atari's Greatest Hits

Download

Atari's Greatest Hits 1.5.2

Beoordelingen about Atari's Greatest Hits